Palvelumme

Näin palvelumme toimii:

ikoni-tarvekartoitus

Tarvekartoitus

Kartoitamme tarpeesi, teemme alustavan suunnitelman ja annamme tarjouksen
ikoni-suunittelu

Suunnittelu

Suunnittelemme toteutuksen tilan, toiveidesi ja tapahtuman luonteen pohjalta
ikoni-toimitus

Toimitus

Saavumme kaluston kanssa tapahtumapaikalle sovituun aikaan

ikoni-pystytys

Pystytys

Pystytämme tekniikan käyttökuntoon hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua

ikoni-juhlat

SHOW TIME!

Me hoidamme valojen ja äänentoiston tapahtumassa, sinä nautit tilaisuudesta!

Valotekniikka

Valot ja valaistus ovat erityisosaamistamme. Oli tapahtumapaikkana sitten juhlatila, urheiluhalli, yrityksesi toimitilat, ravintola tai kauppakeskus, luomme tilaan tapahtuman ja toiveidesi mukaisen valaistuskokonaisuuden.

Arkisestakin tilasta saadaan juhlava hyvin suunnitellulla ja toteutetulla tilavalaistuksella. Perustana on seinä- ja kattopintojen sekä tilan erityispiirteiden, kuten pylväiden, hallittu valaisu halutulla värimaailmalla. Tunnelmavalaistuksen värit voidaan valita esimerkiksi tapahtuman teeman tai yrityksen brändin mukaisesti. Kohdevalaistuksella voidaan lisäksi tarpeen mukaan korostaa esimerkiksi puhujia tai muita esiintyjiä.

Mahdollisen esiintymislavan valaistuksen toteutamme tilaisuuden ja asiakkaan toiveiden mukaisesti staattisilla ja liikkuvilla led-valoilla. Jos kyseessä on esimerkiksi artistin tai bändin keikka, disco tai tilaisuuden ideana on muuten vain keskimääräistä rajumpi biletys, nostamme tunnelman kattoon näyttävillä efekti- ja discovaloilla sekä usva- ja savukoneilla.

Äänentoisto

Äänentoistolaitteiden toimittamisen ja pystyttämisen lisäksi huolehdimme tapahtumasi aikana miksauksesta ja äänitarkkailusta, joten voit luottaa että ääni säilyy selkeänä ja äänenvoimakkuus tasaisena koko tilaisuuden ajan.

Lisäksi hoidamme tarvittaessa samalla esimerkiksi DJ– ja karaoke-palvelut. Helppoa ja edullista!

Esiintymislavat ja AV-laitteet

Valo- ja äänentoistotekniikan lisäksi hoidamme tapahtumapaikalle turvalliset esiintymislavat, lavarakenteet ja trussit esimerkiksi konsertteihin, muotinäytöksiin, puhetilaisuuksiin ja esityksiin.

Kysy myös LED screeneistä ja videotykeistä!

Kalustovuokraus

Kalustovuokraus soveltuu pieniin tilaisuuksiin, joissa laitteet eivät vaadi jatkuvaa ohjausta tai tapahtumatekniikan toimittajille kaluston täydennykseen.

Keräilemme valmiiksi tarvittavat laitteet ja tarvikkeet, joten saat kaluston heti kyytiin saavuttuasi varastollemme. Annamme tarvittaessa koulutuksen kaluston pystyttämiseksi ja käyttämiseksi. Palautus tehdään varastollemme sovitun mukaisesti.

Tarvittaessa voimme myös tuoda kaluston tapahtumapaikalle ja käydä noutamassa pois tapahtuman jälkeen!